Image module

60 χρόνια παράδοσης, δεν είναι λίγα

Η ποτοποιία Κωστέας είναι μία τοπική, οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα των αποσταγμάτων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1962 στην Καλαμάτα από τον Θανάση Κωστέα, πατέρα των σημερινών συνεχιστών της οικογενειακής παράδοσης, Παναγιώτη & Γιώργου Κωστέα.

Από την αρχή λειτουργίας της, η επιχείρηση αποτελούσε βασικό προμηθευτή ούζου στην Καλαμάτα, σε ουζερί, καφενεία, ταβέρνες και γενικά στον χώρο της εστίασης. Παράλληλα, διέθετε το ούζο της και σε λιανική πώληση στον τελικό καταναλωτή μέσα από το παραδοσιακό κατάστημά της.

Πέραν του φημισμένου ούζου της, τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση επεκτάθηκε με επιτυχία και στο τσίπουρο, για το οποίο έχει βγάλει πολλά προϊόντα, με τα αποστάγματα Golden Drop να ξεχωρίζουν.

Επίσης, η επιχείρηση εισήλθε και στον κόσμο της οινοποιίας με στόχο τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Η επιχείρηση Κωστέας διατηρεί δύο τμήματα παραγωγής και εμφιάλωσης και έναν αποθηκευτικό χώρο στα όρια του αστικού ιστού της Καλαμάτας. Διαθέτει επίσης τμήμα marketing καθώς και τμήμα εξωτερικών πωλήσεων.

Στο σύνολο των 1500 τ.μ στεγασμένου χώρου δραστηριοποίησης της εταιρείας, περιλαμβάνεται και ένα κεντρικό κατάστημα πώλησης και διάθεσης των προϊόντων της.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή γι’ αυτό και δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Αφοσιωμένοι στο στόχο μας, τόσο τα διοικητικά στελέχη όσο και το
άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να βελτιώνουμε καθημερινά όλους τους τομείς εργασίας μας, ώστε να δημιουργούμε και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Για να εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία της και την ποιότητα των προϊόντων της, η επιχείρηση, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSO9001:2008 και H.A.C.C.P. Τα παραπάνω πρότυπα εφαρμόζονται αυστηρά από το προσωπικό της επιχείρησης, το οποίο έχει εκπαιδευτεί άρτια πάνω στην εφαρμογή τους.

2015 Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008
2015 Πιστοποίηση κατά H.A.C.C.P.

Image
Image
Image
Image
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Οικογένειες προϊόντων

Κάντε ‘κλικ’ σε οποιαδήποτε εικόνα για να μεταφέρθηκε στη σελίδα των προϊόντων

ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΚΩΣΤΕΑ

Αξία
που αντέχει στο χρόνο

Από το 1962 μέχρι σήμερα, με ευθύνη και συνέπεια φέρνουμε στο τραπέζι σας την απόλαυση. Η ποτοποιία Κωστέα, χρησιμοποιεί τις ίδιες γευστικές συνταγές που την έφτασαν ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου από το 1962 μέχρι σήμερα. Με σεβασμό στους φίλους μας, αφουγκραζόμαστε την αγορά και αλλάζουμε μόνο τις συσκευασίες των δημοφιλών προϊόντων μας σε μία προσπάθεια να διατηρούμε τα προϊόντα μας καλύτερα. Έτσι, παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι την τελευταία τους σταγόνα. Οι γεύσεις που αγαπήσατε είναι εδώ και σας υπόσχονται την ίδια απόλαυση με την πρώτη φορά που δοκιμάσατε.

ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΚΩΣΤΕΑ

Η ανταμοιβή μας είναι
η εμπιστοσύνη σας

Βάση για οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να αντέξει στον χρόνο είναι η συνέπεια στην δημιουργία των προϊόντων της και το χτίσιμο και η διατήρηση καλών σχέσεων με τους εμπόρους και τους πιστούς φίλους μας. Βασική μας αρχή λοιπόν, υπήρξε πάντοτε να ακούμε τους φίλους μας και να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τα λεγόμενά τους. Η τακτική μας αυτή έχει δημιουργήσει μία αμφίδρομη εμπιστοσύνη μεταξύ της ποτοποιίας και του καταναλωτή την οποία απολαμβάνουμε και σας ευχαριστούμε όλους και καθέναν ξεχωριστά.

Είναι η δική σας εμπιστοσύνη και συνέπεια στις προτιμήσεις σας, που μας οδήγησε να στείλουμε κάποια από τα προϊόντα μας να “διαγωνιστούν” και να δοκιμαστούν από ονομαστούς γευσιγνώστες, οι οποίοι κατέληξαν να βραβεύσουν τα προϊόντα αυτά και για την ποιότητά τους αλλά και για τον σχεδιασμό τους. Είναι αυτή η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας που μας οδηγεί στο να δημιουργούμε νέα προϊόντα και να τα παρουσιάζουμε άφοβα, αναγνωρίζοντας ότι η δική σας, ειλικρινής γνώμη, είναι αυτή που μετράει και θα μας οδηγήσει ψηλότερα, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής.

ΒΡΑΒΕΙΑ